Garantiefonds Reizen® zorgt voor zorgeloze reizen

Zorgeloos betrouwbare reizen aanbieden

image-professional@2x.png
  • FTI Touristik GmbH en haar internationale dochterondernemingen waren en zijn niet verzekerd bij het Garantiefonds Reizen (GFG)!

  • Het Garantiefonds Reizen is verhuisd. Nieuw adres: Kalkoven 5 (b. 0202), 1820 Steenokkerzeel.

arrow
arrow

Zorgeloos reizen aanbieden

Uw klanten een compleet zorgeloze reis aanbieden. Dat is uw doel. Het Garantiefonds Reizen® helpt u daarbij. Want bij GFG® bent u niet alleen verzekerd tegen financieel onvermogen zoals de wet u verplicht. GFG® helpt u ook om een betrouwbare, solvabele reispartner te zijn en te blijven.

Met GFG® bent u zeker

van een goede financiële gezondheid voor uw zaak

Van bij uw aanvraag tot lidmaatschap en dan elk jaar opnieuw, wordt uw organisatie grondig gescreend. Zo bent u zeker van een minimum aan solvabiliteit en liquiditeit. Mocht er toch ergens een probleem opduiken, dan krijgt u het nodige advies om dat tijdig recht te trekken.

van professioneel, onafhankelijk en confidentieel advies

Een gespecialiseerd team van 6 experten staat u bij met goede raad, extra informatie en tips.

van een snelle en efficiënte interventie in geval van nood

Bij een faillissement neemt GFG® veel taken over. U krijgt alle nodige info en uitleg, zodat u uw reizigers snel en correct kan informeren, geruststellen en oplossingen aanbieden. Zo blijft de impact voor de reizigers én voor u tot een minimum beperkt.

van een sterk imago naar de consument toe

Dankzij het GFG® -label weten uw klanten dat u een betrouwbare reispartner bent én dat ze met een gerust hart op reis kunnen vertrekken.

van een ledenbijdrage op maat van uw zaak

Uw bijdrage wordt berekend op basis van uw omzet. Dankzij het preventieve werk en professioneel advies, kan GFG® het aantal faillissementen onder haar leden sterk beperken. En daardoor blijven ook de ledenbijdragen beperkt.

claim

Wilt u lid worden van GFG®?

Om u een verzekeringsvoorstel te kunnen doen vragen wij u het online-formulier voor vennootschappen/verenigingen of voor zelfstandigen op onze website, ingevuld en ondertekend, samen met de door ons gevraagde documenten elektronisch door te sturen.


VRAAG HIER UW VERZEKERINGSVOORSTEL

Hebt u vragen?

Geef ze door via ons contactformulier. Wij nemen snel met u contact op.

contact