Leden van GFG

beach
  • FTI Touristik GmbH en haar internationale dochterondernemingen waren en zijn niet verzekerd bij het Garantiefonds Reizen (GFG)!

  • Het Garantiefonds Reizen is verhuisd. Nieuw adres: Kalkoven 5 (b. 0202), 1820 Steenokkerzeel.

arrow
arrow

Leden van GFG

StickerGFG2024nl

Ons label

Een reisorganisator, doorverkoper of reisbureau aangesloten bij Garantiefonds Reizen® herken je altijd aan het GFG®-label.

Je vindt het logo in het reiskantoor, in de reisbrochures, op reisdocumenten, de website,... Het label wordt elk jaar opnieuw toegekend. 

Opgelet: het is niet zo dat de omzet van de bedrijven die in deze lijst staan, altijd in zijn totaliteit door GFG® verzekerd wordt. De omvang van de verzekeringsdekking wordt bepaald in de tekst van de Reiswet van 21 november 2017 en in het verzekeringscontract (in het bijzonder het toepassingsgebied van de Algemene Voorwaarden). GFG® biedt in ieder geval elke dekking die wettelijk vereist is. Inzake de eventuele ruimere dekking en bij enige twijfel, contacteer GFG® via het contactformulier.

THE CARE COLLECTIVE

Notelaarsweg 4, 2280, Grobbendonk België

D-TOURS

Astridplein 4, 2280, Grobbendonk België
  • BE0552664428
  • 014/50.22.20
  • 014/50.20.02
  • www.d-tours.be

GFG® besteedt grote zorg aan het up to date houden van haar ledenbestand. Evenwel, in geen geval zal GFG® aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of vervolgschade of schade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.
Via deze website kan je linken vinden naar andere websites die niet onder de controle van GFG® vallen. GFG® heeft geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijven van de standpunten die erin zijn verwoord.